Bikuben

Tonje Hansen

Stilling: Annet

Vil bidra med å skape en kreativ, morsom og trygg hverdag for barna. Ønsker å videreføre gode verdier og holdninger for barna

Hanne Bugge

hanne@bjer-bhg.no

Er spesielt opptatt av barns tilknytningsprosesser og viktigheten av en god tilknytning, trygghet og omsorg i barnehagen.

Vibeke Norup Janjak

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Er interessert i turer, formingsaktiviteter, sang og musikk.

Kråkebollene

Marte Holter

marte@bjer-bhg.no

Er spesielt opptatt av å skape en trygg barnehagehverdag og bidra til morsomme, lærerike og positive opplevelser for barna.

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Er interessert i å leke med barna, kommunisere med dem og å lese bøker. Liker også å være kreativ sammen med barna.

Beate Granlien

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Er opptatt av omsorg og trygghet for de små.

Sjøhestene

Marianne Randen

Stilling: Barnehagelærer

Har formingsbakgrunn og liker å trekke veksler på dette sammen med barna. Elsker å være ute på tur sammen med barna å gi dem rike naturopplevelser og kunnskap om hva det er de ser.

Jakob Spira

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Er faglig engasjert og stadig på jakt etter gode opplevelser sammen med barna. Glad i friluftsliv, fysisk aktivitet og å spille gitar og synge sammen med barna.

Sjøstjernene

Oddbjørn Rømma

Stilling: Barnehagelærer

Er opptatt av at barn får gode opplevelser i barnehagen. Liker å være på tur med barna og benytte naturen som læringsarena. Opptatt av at alle barn skal føle seg sett og hørt.

Mads Christensen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Elsker å leke og oppmuntrer gjerne til å prøve ut- og lære nye ting, samt å bruke fantasien i både formgivning og lek. Er opptatt av rettferdighet, respekt og inkludering i barns lek og samspill.

Karl Erik Wiig

Stilling: Lærling

Er opptatt å gå på tur og spille spill. Liker å være ute, leke og ha det gøy sammen med barna.

Solstua

Lene Svere

Stilling: Pedagogisk leder

Er spesielt interessert i småbarnspedagogikk, samspill og kommunikasjon.

Christina Andersen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Er opptatt av at barna skal føle seg trygge, sett og respektert. Liker bordaktiviteter, lesestunder og samtaler med barna.

Anne-Grete Farbu

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Liker å være ute og på tur. Er også glad i formingsaktiviteter, sang og musikk.

Andre ansatte

Anne Irene Bøe Hilden

Stilling: Daglig leder
anne.irene@bjer-bhg.no

Er opptatt av utvikling og omsorg både i barnegruppa og i personalgruppa, og har stor interesse for sang og musikk.

Line Udnes

line@bjer-bhg.no

Er glad i å synge, spille piano og gitar og musisere sammen med barna. Liker også veldig godt å holde samlingsstunder med eventyr og musikk.

Signe Gjengstø

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Liker godt å ha lesestunder, diverse bordaktiviteter og hinderløyper sammen med barna. Liker å gå turer i skog og mark. Jobber på alle avdelinger.