• Stas med besøk av politiet

I dag har vi vært så heldige å ha hatt besøk av politiet til stor glede for barna i barnehagen. Vi fikk lov til å sitte inne i bilen og blålysene ble testet.

29.08.2018 15.16
  • Åpen dag i barnehagen 1.februar

Den 1.februar er det åpen dag i barnehagen. Da kan nye søkere komme å se hvordan vi har det i barnehagen og gjerne stille spørsmål til personalet. Vi gleder oss til å se deg på åpen dag.

23.01.2018 11.27
  • Nissefest

Den 20.desember hadde vi nissefest i barnehagen. Da var det både samlingsstund, teater og besøk av julenissen.

21.12.2017 00.00
  • Julebord

Hvert år inviteres Kråkebollebarna til julebord på Bikuben og Solstua. Da blir det servert deilig julemat og vi leker og snakker om juleforberedelser.

08.12.2017 00.00
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Tilstede med glede for å sette gode spor

Med denne visjonen ønsker vi å vise at vi tenker barnet i et langt livsløp. Vi ønsker å sette gode spor i barnets liv slik at det kan være rustet til den hverdagen og de utfordringene som kommer både nå og senere i livet. Vi vil sette gode spor i personalgruppa, og i samarbeidet med foreldrene. For å få til dette er personalet tilstede med glede i barnets hverdag og aktiviteter.

Natur og miljø

Natur og miljø er barnehagens profil og hovedsatsningsområde gjennom flere år. Vi er mye ute både i nærområdet og til lavvoen vår som ligger rett bak barnehagen