Julebord

Hvert år inviteres Kråkebollebarna til julebord på Bikuben og Solstua. Da blir det servert deilig julemat og vi leker og snakker om juleforberedelser.

Tradisjonen tro hadde vi også i år julebord for nåværende og fjorårets Bikuben- og Solstua-barn. Vi startet med samlingsstund hvor vi snakket om hvorfor vi feirer jul og Hanne fortalte en enkel versjon av juleevangeliet for oss. Etterpå sang og danset vi til "På låven sitter nissen". Til lunsj fikk vi julemiddag - poteter, medisterkaker, medisterpølser og surkål med brun saus og tyttebærsyltetøy. Og en pepperkake hver til dessert. Vi avsluttet med litt dansing til musikk fra "Hakkebakkeskogen" og lek. Det har vært en veldig fin formiddag og barna har kost seg masse.