Nissefest

Den 20.desember hadde vi nissefest i barnehagen. Da var det både samlingsstund, teater og besøk av julenissen.

Vi startet dagen med samlingsstund ute i sandkassa, og den var det Hanne på Bikuben som hadde. Samlingstunden ble avsluttet med å gå rundt juletreet mens vi sang " Jeg gikk meg over sjø og land, Så går vi rundt om en enebærbusk." Til lunsj spiste vi Nissegrøt og så møttes alle oppe på Eventyrstua hvor vi skulle se på teaterstykket "Bygda som glemte det var jul," Etterpå syntes alle barna at nå måtte de rope på nissen, og da de hadde ropt for tredje gang kom det en koselig nisse med stor sekk inn i barnehagen. I sekken hadde han med seg et stort pynta pepperkakehjerte og en rosineske til alle barna som de skulle kose seg med. NAM,NAM - det var godt! Som takk sang vi "På låven sitter nissen" før han måtte dra videre for han hadde så mye å gjøre før jul. Takktil både små og store for en hyggelig nissefest.