Trollfest

Morsomt med Trollfest i barnehagen

I dag var det dobbelt glede. Både nysnø og trollfest. Mye å glede seg til. Trollklubben, som er 4 åringene i barnehagen, har øvd på et trollskuespill som de ville vise for resten av gjengen. Marianne var trollmor, Amalie var trollfar og de hadde 12 trollbarn. Denne familien skulle reise til Dovrefjell på fest. Først måtte de stelle seg og troll må være så skittene som mulig. Trollmor vasket derfor alle slik at de ble enda mere møkkete. For å komme til Dovrefjell måtte de reise med fly. Her ble det servert mat slik det pleier på fly. Da alle var vel framme begynte festen. Trollklubben var utrolig flinke til å spille skuespill og resten av gjengen var engasjerte publikummere. Etter skuespillet ble det dans og trollpølser til lunsj. De minste barna gikk inn før lunsj, mens de eldre spiste ute. Så ble det tid til å ta fram akematter og nyte snøen.