Aktivitetsdag på Bjerkåsbanen

Både små og store var med da barnehagen hadde aktivitetsdag på Bjerkåsbanen. Vi hadde mange forskjellige aktiviteter og løp stafett, balanserte og kastet ball.

Torsdag den 7. juni var det aktivitetsdag i barnehagen. Alle barna og personalet gikk til Bjerkåsbanen hvor det var lagt opp til diverse aktiviteter. Vi startet med stafett, hvor alle var med både små og store. Det var ivrige barn som løp og koste seg.

Barna ble delt inn i grupper og rullerte på forskjellige aktiviteter som fallskjerm, ballkasting, lengdehopp og balansering.

Da aktivitetene var ferdige gikk alle opp til barnehagen hvor det ble grillet hamburgere med tilbehør. Vi var utrolig heldige med været og dagen ble en opplevelse for alle.