Besøk fra utdanningsspeilet

Tirsdag den 27.mars hadde barnehagen besøk av en journalist og en fotograf fra utdanningsspeilet. De fulgte Bikuben og Solstua på tur til lavvoen, i samlingsstund, ved måltidet og ved legging. Les artikkelen som ble publisert i Utdanningsspeilet 14.juni!!

Utdanningsspeilet er et blad som utgis av utdanningsdirektoratet en gang i året. Bladet distibrueres hovedsakelig til alle skoler og barnehager i landet, men er også å finne på nettsidene til utdanningsdirektoratet.

Det var en fsantastisk dag å komme på besøk. 2-åringene hadde allerede kommet seg opp i "Hakkebakkeskogen", og der var bestemor skogmus i full gang med å synge og gå tur med paraplyen sin. Mange av barna fikk låne paraplyen og var var veldig påpasselige med å ta godt vare på den for bestemor skogmus.

Både journalisten og fotografen fikk være med på bursdagsfeiring og ikke minst en flott samlingsstund i barnehagen med de aller minste. Her ble "Bukkene bruse" fremført av personalet, med ivrige og lydhøre barn tilstede.

Les artikkelen fra s.112 her:

Utdanningsspeilet_2012